Clochee

CLOCHEE drėkinamoji dulksna veidui, 100ml

CLOCHEE drėkinamoji dulksna veidui, 100ml

CLOCHEE drėkinamoji dulksna veidui, produktas kuris padeda išlaikyti veido odą sveiką, spindinčią ir gerai sudrėkintą kasdieniniame gyvenime. Unikaliai sukurta šio drėkinamojo veido toniko formulė atkuria odos pH lygį bei užtikrina optimalų odos funkcionalumą ir komfortą kiekvieną dieną. Pagrindinė sudedamoji CLOCHEE drėkinamosios veido dulksnos dalis – melisos hidrolatas – pasižymi raminamuoju odos poveikiu, mažina esamus uždegimus ir padeda reguliuoti riebalinių odos liaukų veiklą, tuo pačiu apsaugodamas nuo laisvųjų radikalų poveikio. Vyšnių ekstraktas, esantis dulksnos sudėtyje drėkina, minkština odą ir ramina veido odos sudirgimą, o kokoso ekstraktas atkuria natūralų odos barjerą, sulaiko drėgmę ir stiprina apsaugą nuo išorinių aplinkos veiksnių.

Šis veido tonikas yra patogus naudoti keliaujant ar bet kurioje kitoje vietoje dėl kompaktiško pakuotės dydžio, todėl galima drėkinti ir atgaivinti odą bet kuriuo, jums patogiu metu. Drėkinamoji dulksna pritaikyta visų tipų odai, tinkama ir jautriam tipui. Dulksną rekomenduojama naudoti pagal poreikį ant švarios veido odos. Tai ne tik tonizuojantis, bet ir drėkinantis bei odą  raminantis produktas, užtikrinantis sveiką odos būklę ir kasdieninę jos priežiūrą.

Naudojimas:

Galima naudoti kasdien pagal poreikį ant švarios veido odos, prireikus kelis kartus per dieną. Rekomenduojama dulksną purkšti iš 20cm atstumo nuo veido.

Ingredientai (INCI):

MELISSA OFFICINALIS LEAF WATER**, AQUA, GLYCERIN**, PROPANEDIOL**, LACTIC ACID**, INULIN*, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE*, PRUNUS CERASUS FRUIT EXTRACT**, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT**, PYRUS COMMUNIS FRUIT EXTRACT**, OLEA EUROPAEA FRUIT EXTRACT**, FICUS CARICA FRUIT EXTRACT**, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE**, DEHYDROACETIC ACID***, BENZYL ALCOHOL***, SODIUM HYDROXIDE***, PARFUM, SODIUM BENZOATE***, POTASSIUM SORBATE***, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE *CERTIFIED INGREDIENTS, NATURAL ORIGIN RAW MATERIALS, APPROVED FOR NATURAL COSMETICS

Kilmės šalis: Lenkija

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “CLOCHEE drėkinamoji dulksna veidui, 100ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Scroll to Top